Tooway™ satelliet internet is een ideale oplossing voor buitengebieden waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is. Maar ook voor recreatief en zakelijk gebruik biedt internet via de satelliet interessante mogelijkheden. Via de satelliet kunt u nu tot 20Mb/s downloaden. Daarmee is internet via de satelliet een zeer goed alternatief.

Bewoners van buitengebieden

Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen of dure UMTS-verbindingen (als u al bereik heeft) zijn geen uitzondering. De oplossing is echter heel eenvoudig: internet via de satelliet.
Nu de kosten van internet via de satelliet verder zullen dalen en er dankzij gebruik van Ka-Band capaciteit hogere internetsnelheden aangeboden kunnen worden, zijn bewoners van buitengebieden niet langer afhankelijk van trage internetverbindingen via ADSL of UMTS. Een kleine schotel is voldoende om ongestoord te kunnen surfen, video's bekijken, Skypen en emailen. 

Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel 20 Mb/s, ruim voldoende om video's te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken.

Stabiel internet

Internet via de satelliet is constant en stabiel. Ook tijdens minder goede weersomstandigheden blijft het internet storingsvrij.

Download:

Prijslijst 2015

Powerpointfilm